Hoge Helderheidscri van LEIDENE de Raadscomité Verlichtingspcb Assemblage voor Fotografie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LZ
Certificering: CE,RoHS
Modelnummer: Lz-ledpcb-0601
Min. bestelaantal: 1000pcs
Prijs: US$0.11~US$10.00/PC
Verpakking Details: antistatische zak
Levertijd: 10~20 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, PAYPAL
Levering vermogen: 100000pcs/month

Hoge Helderheidscri van de LEIDENE de Raadscomité van PCB Studioverlichting Assemblage voor Fotografie

 

LEDs niet alleen neemt de ruimte van wolfram en neonlichten in onze huizen, hebben zij ook uitgebreid gebruik in fotografie en video bereikt. Dit is grotendeels toe te schrijven aan de voordelen zij wanneer vergeleken bij, bijvoorbeeld, wolfram voorstellen, dat het dominante type van lichtbron vele jaren in studio's was.

 

Voordelen van LEDs voor Fotografie en Video

 

LEDs heeft een voordeel niet alleen omdat zij minder energie nodig hebben om dezelfde hoeveelheid licht (LEDs zet 90% van hun energie in licht om die, terwijl het wolfram slechts tussen 10 en 20% bereikt, de rest in hitte omzetten) aan te bieden. Zij zijn ook, wegens de manier die zij, veiliger om in plaatsen hebben gewerkt te gebruiken u zelfs niet van het plaatsen van een wolframlicht zou dromen. Dit betekent de LEIDENE lichten gemakkelijker zijn om te gebruiken wanneer het over het gebruik van gelen komt om kleurentemperatuur te controleren, of voor creatieve doeleinden: zij branden niet de gelen… en branden uw handen niet wanneer u hen raakt.

 

LEDs is ook beter wanneer het over het fotograferen van mensen of gevoelig materiaal-als voedsel, komt voor voorbeeld-omdat u hen aan uw onderwerp kunt dichter plaatsen zonder het moeten zich over de hitte ongerust maken die het ongemakkelijk maken voor de persoon die, of opnieuw verwarmend de schotel die worden gefotografeerd worden gefotografeerd.

 

Terwijl zij niet de plaats van flits nemen, kan LEDs, soms, in plaats van flits worden gebruikt, en zij bieden het voordeel aan dat wij gewoonlijk met ononderbroken licht hebben geassocieerd: zij bieden een aan de gang zijnde mening aan van op wat het licht aan het gefotografeerde onderwerp, onmiddellijk om het even welke veranderingen in de de positie en intensiteit van het licht zal doen en wijzen.

 

 

Wij maken aangepast LEIDEN Comité voor Fotografie in uw vereisten:


Aangepaste Diameter/grootte
Aangepast Kringsontwerp
Aangepaste LEIDENE hoeveelheid
Aangepaste Macht
Gespecificeerde LEIDENE Spaander (SAMSUNG, CREE, of Ander Merk)
Andere speciale vereisten op de functies

Heeft het de basis koper-beklede laminaat van het Bergquistaluminium uitstekende vlam - vertrager, hoge mechanische sterkte, dimensionale stabiliteit enz. Vooral heeft het zeer goede heatsink, elektromagnetische beveiliging en soldeerselvlotter.
Het wordt wijd gebruikt voor de bepaling en sparker op brand voor motorfiets en mobiele, machtsleiden, correcte doos, voedingmodule en het systeem enz. van de akoestiekbeveiliging.

 

One-Stop Dienst: Vertel ons uw behoefte zo duidelijk mogelijk, gewoonlijk konden wij al uw vragen beantwoorden en alle rust dingen doen
Vrije Steekproef Wij konden steekproeven kostenloos maken als uw behoefte precies duidelijk is
PCB-Exemplaar Verzend ons de steekproef, en wij konden een copie maken die uw kosten zou besparen
Het ontwerp van PCBA en van de bijlage Vertel ons uw idee en de vereisten, zullen onze professionele verkoop u snel begrijpen en zullen uw behoefte op papier duidelijk maken
PCB-productie Wij hebben eigen machine&equipment om PCB binnen 1 week te maken terwijl het gerberdossier aanbood of bevestigde.
Component sourcing & het Kopen Wij hebben samenwerking met fabrikant van de vele IC-componenten en de LEIDENE spaander die de kosten konden controleren
De test van PCBA 100% Elke eenheid zal van uw orde worden getest en zijn verouderd
 

 

 

 

 

Contactgegevens
Owen Su

WhatsApp : +8615099910930