Van ronde Cirkelsmd-LEIDENE de Assemblage Modulepcb met UL Erkende Componenten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LZ
Certificering: CE,RoHS
Modelnummer: Lz-slm-10
Min. bestelaantal: 1000pcs
Prijs: US$3.45/PC
Verpakking Details: antistatische zak
Levertijd: 10~20 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, PAYPAL
Levering vermogen: 100000pcs/month

Van ronde LEIDENE de Cirkelassemblage Modulepcb met UL erkende componenten

 

LZ biedt een verscheidenheid van constante huidige LEIDENE modules aan om diverse soorten strook, troffer, downlight, en de toepassingen van de douaneinrichting aan te passen. Wij vervaardigen LEIDENE die modules op lichte outputcategorieën worden gebaseerd, evenals concentreerden de modules zich op maximumenergierendement. LZ verstrekt zelfs, verenigbaar, aanstekend met onze rechthoekige, vierkante, en cirkel LEIDENE moduleconfiguraties. Door een PCB-metaalkern te gebruiken, gebruiken de onze LEIDENE modules een lage werkende temperatuur om een heldere lichte output evenals het langer leven te veroorzaken.

De lineaire LEIDENE van LZ modules zijn de perfecte oplossing voor de bevordering van bestaande lineaire fluorescente inrichtingen. Vele toepassingen zoals de ziekenhuizen, hoge einddetailhandels, en drukfaciliteiten vergen een hogere CRI om kleurenverschijning te verbeteren. De onze lineaire LEIDENE modules zijn beschikbaar in 80 en 90 CRI, afhankelijk van toepassing moet de ware kleur van producten tonen.

LEIDENE Modulevoordelen

Producteigenschappen

 

 

Wij maken douane de LEIDENE Module van PCB in uw vereisten:


Aangepaste Diameter
Aangepast Kringsontwerp
Aangepaste LEIDENE hoeveelheid
Aangepaste Macht
Gespecificeerde LEIDENE Spaander (SAMSUNG, CREE, of Ander Merk)
Andere speciale vereisten op de functies
Heeft het de basis koper-beklede laminaat van het Bergquistaluminium uitstekende vlam - vertrager, hoge mechanische sterkte, dimensionale stabiliteit enz. Vooral heeft het zeer goede heatsink, elektromagnetische beveiliging en soldeerselvlotter.
Het wordt wijd gebruikt voor de bepaling en sparker op brand voor motorfiets en mobiele, machtsleiden, correcte doos, voedingmodule en het systeem enz. van de akoestiekbeveiliging.
 

One-Stop Dienst: Vertel ons uw behoefte zo duidelijk mogelijk, gewoonlijk konden wij al uw vragen beantwoorden en alle rust dingen doen
Vrije Steekproef Wij konden steekproeven kostenloos maken als uw behoefte precies duidelijk is
PCB-Exemplaar Verzend ons de steekproef, en wij konden een copie maken die uw kosten zou besparen
Het ontwerp van PCBA en van de bijlage Vertel ons uw idee en de vereisten, zullen onze professionele verkoop u snel begrijpen en zullen uw behoefte op papier duidelijk maken
PCB-productie Wij hebben eigen machine&equipment om PCB binnen 1 week te maken terwijl het gerberdossier aanbood of bevestigde.
Component sourcing & het Kopen Wij hebben samenwerking met fabrikant van de vele IC-componenten en de LEIDENE spaander die de kosten konden controleren
De test van PCBA 100% Elke eenheid zal van uw orde worden getest en zijn verouderd
 

 
 

 

Contactgegevens
Owen Su

WhatsApp : +8615099910930