Contacteer ons
Owen Su

Telefoonnummer : 15099910930

WhatsApp : +8615099910930

Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd.

Speciaal bij LEIDENE het Ontwerp en de Assemblage van PCB. 

  • Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa
Type Business: Fabrikant
Merken LZ Aantal werknemers 100~120
Jaarlijkse omzet 10000000-15000000 Opgericht Jaar 2009
Export pct 90% - 100%
Inleiding

Shenzhenlz LEIDEN Technologieco., Ltd is geëngageerd aan R&D, de productie en het toepassen van gekwalificeerde HOOGSTE LEDs & LEIDENE producten sinds het jaar 2009 geweest. Onze producten omvatten super hoogte - kwaliteit 3mm, 5mm, 10mm leidde diode, 3528,2835,5050,3014,5730,3030 SMD LEDs, worden zij gebruikt in waaiers van gebieden, met inbegrip van het geleide lineaire licht, leidden hoog baailicht, leidden downlight, leidden paneellicht, leidden schijnwerper, leidden buis, leidden strook enz. wij ook OEM/ODM elk soort LEIDENE PCBA verstrekken. Onze producten heeft de goedkeuring van talrijke en bekende ondernemingen zowel thuis als aan boord verkregen.

 

Met het hoofdkwartier bepaalt van bij Shenzhen-Stad, de Provincie van Guangdong de plaats, LZ-is de LEIDENE Technologie een hi-tech onderneming die de steun van de lokale regering verkrijgt. Wij hebben onafhankelijke bureaugebouwen die een gebied van ongeveer 3000 vierkante meters met de workshops van de antistatische en niet-stofproductie behandelen, en wij hebben het meest geavanceerde Geautomatiseerde Productiemateriaal en het Testen Materiaal geïntroduceerd. Onlangs van plan is het bedrijf om nog eens 5 miljoenen RMB te investeren om ons bedrijf te maken beste en meest professionele manufactory te zijn.

 

Wij hebben een ervaren beheersteam en een professioneel technisch team, en alle processen zijn strikt uitgevoerd door termijn van ISO9001: 2008 en TS/16949: 2002 wat de sterke garantie aan onze klanten voor onze producten is.

 

Aanhangend het idee van „eerlijkheid, efficiency, innovatie“, voorzien wij een oprechte klantenservice van hoge snelheidsefficiency. Met constante verbeteringen van de de gedachten en akten van het personeel, ons doel is tevreden producten voor onze klanten te ontwerpen. Wij leveren inspanningen een win-win situatie te zijn. Wij hebben altijd het steunpunt in China, terwijl het hebben van de gehele wereld in mening, en stellen actief binnenlands open en overzee, die ons LZ-LEIDENE Technologie kunnen maken het concurrerendste en actieve bedrijf te zijn.

 

„Het bepleiten van groene verlichting, die ons milieu“ beschermt is onze opdracht, zullen wij ons beste proberen om bijdragen tot nationale halfgeleiderverlichting te leveren.

 

Geschiedenis

Jaar 2018

 

 

LZ is een verklaarde kwaliteitsfabrikant van LEIDENE PCB, LEIDENE lichte raad geweest en LEIDENE kringsraad van China, leveren wij diverse hoogte - kwaliteits LEIDENE raad, LEIDENE licht gedrukte kringsraad met de beste prijs. Wij zijn een bekwame en ervaren beroeps in het verlenen van van geschikte LEIDENE de dienst Tekenpcb en PCB-van de vervaardiging. Ons sterk team van onderzoekers en technische deskundigen heeft het mogelijk gemaakt om een efficiënte lamineringsoplossing voor van uw LEIDENE het project Tekenpcb te verstrekken. Zij het de laminaten zijn met hoge frekwentie, krimpende gat aan gat hoogte, exotische viasstructuren, veelvoudige lamineringscycli, loodvrije of halogeen-vrije soldeerselassemblage met strikte milieuveiligheidsoverwegingen en hoog werkende temperatuur enkele hoogtepunten aan onze taaie gelamineerde technologieimplementatie.

 

 

Jaar 2017

 

 

Behalve het produceren/verkoop het Aluminiumprofiel en het lineaire licht, LZ-begin om de markt van aangepaste LEIDENE PCBs (met Aluminium of FR4-basis) te ontwikkelen omdat wij heel wat speciale behoefte kregen die daar bestaat punt in de markt geen is. LZ leidt tot eigen R&D-afdeling aan tekening PCBs en lost het speciale geval van cliënten op.

 

 

Jaar 2014~2016

 

 

LZ open eigen fabriek die het lineaire licht en aluminiumprofiel beginnen te ontwerpen en te veroorzaken. Zijnd de 4 begin gouden leverancier op Alibaba.

 

 

Jaar 2009~2013

 

 

LZ is geboren en groeiend om de SMD-LEIDENE Spaander handelzaken, ook de dienst van de aanbiedingsverwerking te beginnen van de LEIDENE Stroken. 

Dienst

We waarderen de hoogste kwaliteit.

LZLED® eigen productie

Onze ontwikkelaars ontwerpen modules en regeltechniek volgens uw vereisten en afgestemd op uw toepassingen zoals armaturen, inspectiemachines, statusdisplays, lichtmodules of printplaten voor huishoudelijke apparaten en nog veel meer. In onze interne assemblagelijn plaatsen hoogwaardige automatische plaatsingsmachines van Siemens grote en kleine componenten op een extreem snelle en precieze manier. De dampfase-soldeermachine van de marktleider Asscon onderscheidt zich van gewone convectie-soldeervoorraden door het buitengewoon zachte soldeerproces onder een beschermende gasatmosfeer. Dit voorkomt oxidatie en koude soldeerverbindingen en verbetert de thermische verbinding van component en PCB. Dit is in het bijzonder van voordeel voor lichtemitterende diodes, waarvan de veroudering meetbaar is bij de bedrijfstemperatuur.

Het complete productieproces kan worden aangepast aan uw behoeften en is grotendeels geautomatiseerd. Productiepartijen kunnen worden achterhaald. nauwkeurig naar de Bin. Dit is van bijzonder belang voor industriële toepassingen die voortdurend dezelfde helderheid, kleur of spanning vereisen gedurende een lange tijdsperiode. Omdat de ontwikkeling, inkoop van materialen, opslag en productie allemaal plaatsvindt in onze gebouwen, is onze procesketen kostenefficiënt, traceerbaar en minder snel defect. Geen enkele door ons geproduceerde module verlaat ons huis zonder kwaliteitscontrole.

Het voldoen aan onze kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften is onze hoogste prioriteit! Daarom produceren we zonder giftige stoffen en werken we altijd met ESD-beschermende kleding en op ESD-oppervlakken in het productiegebied.

Er zijn echter momenten waarop off the shelf vormfactoren gewoon niet geschikt zijn, of extra functionaliteit nodig is.

Dit kan te maken hebben met ruimtebeperkingen, oneven vormen en maten of gewoon omdat je iets anders wilt. Wat de reden ook is, LZ kan u helpen uw concept te realiseren.

Onze ervaren ontwerpers werken met uw productontwikkelingsteam, van het eerste concept tot een volledig ontworpen ontwerp, waarbij rekening wordt gehouden met uw korte en individuele productvereisten, waar nodig advies wordt gegeven en op uw behoeften wordt gereageerd.

LZ kan PCB-lay-outs bieden in volledig aangepaste formaten en lay-outs, met LED-lichtbronnen die op een lijn zijn geplaatst of op afstand van elkaar zijn geplaatst of op een aangepaste printplaat zijn gemonteerd die precies bij uw product past.

LZ heeft productiefaciliteiten in Shenzhen China, dit stelt ons in staat om de complete service te bieden, van ontwerp tot kosteneffectieve volumeaanvoer.

LED's zijn bijzonder gevoelig voor beschadiging als gevolg van oververhitting, LZ kan op aluminium gebaseerde PCB-substraten aanbieden die een efficiënte overdracht van de door de LED gegenereerde warmte op een montageplaat of koellichaam mogelijk maken, we kunnen ook met u samenwerken om het zinken van warmte te definiëren vereisten en specificeer LED-chips die kunnen werken in omgevingen met een hogere temperatuur zonder de levensduur van de LED te verminderen.

We hebben ook ervaring met het integreren van lichtregeling of vermogensregeling rechtstreeks op de armatuur-PCB, waarbij alles in één assembly is geïntegreerd. Dit is met name van voordeel wanneer de ruimte beperkt is en het hebben van afzonderlijke voedings- of besturingsmodules problematisch zou zijn.

We hebben ook ervaring met het integreren van lichtregeling of vermogensregeling rechtstreeks op de armatuur-PCB, waarbij alles in één assembly is geïntegreerd. Dit is met name van voordeel wanneer de ruimte beperkt is en het hebben van afzonderlijke voedings- of besturingsmodules problematisch zou zijn.

We maken de Aangepaste LED PCB & PCBA in uw eisen:

Aangepaste diameter
Op maat gemaakt Circuitontwerp
Aangepaste LED-hoeveelheid
Aangepast vermogen
Opgegeven LED-chip (SAMSUNG, CREE of ander merk)
Andere speciale vereisten voor de functies

One-Stop Service:

Vertel ons uw behoefte zo duidelijk mogelijk, meestal kunnen we al uw vragen beantwoorden en al het andere doen

Gratis monster

We kunnen gratis monsters maken als uw behoefte precies duidelijk is

PCB-kopie

Stuur ons het voorbeeld en we kunnen een kopie maken waarmee u uw kosten kunt besparen

PCBA en behuizingsontwerp

Vertel ons uw idee en vereisten, onze professionele verkoop zal u snel begrijpen en uw behoefte duidelijk maken op papier

PCB-productie

We hebben een eigen machine en apparatuur om de PCB binnen 1 week te maken terwijl het gerber-bestand wordt aangeboden of bevestigd.

Component sourcing & inkoop

We hebben samenwerking met veel IC-componenten en een fabrikant van LED-chips die de kosten kunnen beheersen

PCBA 100% test

Elke eenheid wordt getest en de leeftijd van uw bestelling

Ons Team